Uslovi Korištenja

 1. Servis je namenjen isključivo punoletnim korisnicima!
 2. Vlasnik brojeva za naručivanje šala putem fiksne ili mobilne telefonije (SMS uključen) je isključivo pružalac servisa i ne odgovara za eventualne neprijatnosti
 3. Sakrivanje broja pri naručivanju šala je odgovornost isključivo naručioca šale tj. vlasnika broja sa kojeg se naručuje šala
 4. Sve naručene šale su isključivo odgovornost pozivaoca
 5. Pristupom i korišćenjem servisa zezofon, korisnici pristaju na Uslove korišćenja.
 6. Kompanija ima isključivo autorsko pravo i prava intelektualne svojine na servisu, kao i na svim pojedinim elementima koji ga čine, kao što su: tekst, vizuelni i audio elementi, vizuelni identitet, podaci i baze podataka, programski kod i drugi elementi servisa, kojih je autor.
 7. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela servisa, ili servisa u celini, bez izričite prethodne dozvole u pisanoj formi izdate od kompanije kao nosioca isključivih autorskih prava, smatraće se povredom autorskih prava kompanije i podložno je pokretanju svih postupaka u punoj zakonskoj meri.
 8. Slanjem SMS poruke, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
 9. Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa.
 10. Korisnici servisa se obavezuju da će poštovati pravila korišćenja servisa po kojima se zabranjuje pokušaj uznemiravanja ili vređanja putem servisa zezofon.
 11. Cijena poziva na broj 094/260-114 je 1.884 KM/min sa PDV-om
  Cijena poziva na broj 094/850-745 je 1,85 KM/min sa PDV-om
  Cijena poziva na broj 094/573-047 je 1,4 KM/min sa PDV-om
  Cijena sms-a iznosi 1,872 KM/sms sa PDV-om.

Kome bi najradije napakostio?


Najpopularnije šale


Podijeli:
Uslovi Korištenja